Loss of sound from stereo - Lexus LC500 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 09-26-2019, 10:12 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 4
Loss of sound from stereo

I have a 2018 LC 500. Was wondering if anyone else has encountered this issue. I received a call while listening to a podcast (IPhone 7, Bluetooth). When I ended the call, I could not get any sound through stereo-podcast, radio fm, Spotify, etc.Turning stereo on and off did not fix.
Only turning car off and on fixed. Has happened twice in a year. Also stereo turned off and on once on its own.
Housedoc is offline  
post #2 of 4 (permalink) Old 10-15-2019, 05:04 PM
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 97
Poltergeist
robdinero is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-16-2019, 08:09 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 22
Yes, that's happened to me several times. It's a glitch in the infotainment system. Instead of having to turn your car off and then back on, just press and hold the PWR button (in the middle of the volume knob on the centre console) until the infotainment system restarts. It should work again after.
guanche2k9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 08-22-2021, 04:29 PM
Junior Member
 
lenefow's Avatar
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 5
I have exactly the same problem and I was told that such a defect is in all cars of exactly the same model. It is not clear how to fix the problem itself, but it is much easier instead of turning off the machine, to hold the PWR button. Thank you for the advice!
lenefow is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome